Niet tevreden = Geld terug 

Myler bit – Al meer dan 25 jaar is “De Paardenschuur” de Myler bit specialist in Nederland. Wij geven advies op maat en kunnen met trots zeggen dat we al heel veel paardeneigenaren en paarden blij hebben gemaakt met dit vriendelijke & unieke Myler bit systeem.

*Wij bieden je de mogelijkheid om thuis het Myler bit 2 weken gratis te testen. Je kunt op deze manier thuis in alle rust en eigen omgeving het Myler bit testen. Het advies is om deze 2 weken ook echt te gebruiken om je paard aan het nieuwe Myler systeem te laten wennen. Sommige paarden gaan gelijk super fijn maar andere paarden hebben toch echt een aantal keer rijden nodig om aan het Myler systeem te wennen. 

*Wij gaan er vanuit dat jouw paard het Myler bit met veel plezier draagt. Maar het kan altijd zo zijn dat het niet aan de verwachtingen voldoet. Je mag dan het bit retour sturen en ontvangt 100% het aankoopbedrag terug. Wij rekenen geen kosten voor de 2 weken gebruik!!

*Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen geretourneerd. Je ontvangt bij aankoop / bestelling automatisch het retourformulier.

*Omruilen voor een andere maat of Level is na telefonisch overleg altijd mogelijk. 

De tevreden klanten over de Myler bitten en de service.

Myrthe Roos Egbertzen *****  ‘Ik rij mijn Friese paard nu zo’n 3 jaar op een Myler bit. Heb nog elke dag een super lichte verbinding en stille aanleuning! Mijn paard vindt het comfort wat een Myler bit biedt dan ook erg prettig. Ik raad het dan ook iedereen aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om een Myler bit te testen. Want ik wil niet meer anders!

Orlanda Dragman ***** Je krijgt het Myler bit niet terug hoor! Mijn paarden lopen er fantastisch op (Amstelvreugd’s Before Sunrise en haar nafok). Paarden zijn op 2 pinken te rijden. Er zijn al steeds meer collega’s die ik ken, of paarden van mij hebben gekocht, overgegaan op Myler en bevallen ook prima!’

Bart Kuijper ***** ‘Elke dag zo blij met mijn Myler Bit van de Paardenschuur. Het bevalt zo goed. Wat een uitvinding! Dankzij het advies van Anita heb ik nu het juiste bit voor mijn paard. Ik raad iedereen deze webshop aan, vooral omdat Anita je persoonlijk begeleidt als je dat wilt en naar jou en je paard kijkt.’

 

Welk Myler bit is geschikt voor mijn paard?

Wil je GRATIS en vrijblijvend een Myler bit testen? Maar je weet niet welk model? Voor het juiste MYLER bit advies kun je mij bellen T. 0343-457146 / 06-54901580  Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kun je ons via het contactformulier mailen met je gegevens en vragen. 

Hoor graag, Anita Breeschoten